Palvelut

Kattotyöt

Teemme kattotyöt avaimet käteen-mallilla, eli tarjoukseemme sisältyy aina tarvittavat toimenpiteet ja kalusto. Puramme vanhat katot aina kattotuolipintaan saakka, eli emme jätä vanhaa kattomateriaalia uuden alle. Tällöin voidaan varmistua, että rakenteet pysyvät kuivina. Omaamme vuosikymmenien kokemuksen erilaisista katto- ja peltiprojekteista ja annamme asennuksille aina takuun. Käytämme materiaaleissa kotimaisia toimittajia kuten Ruukki ja Vuorimies.

Konesaumakatto

Konesaumakatto on monipuolisin ja huoltovapain kattomalli. Koska katteeseen ei tule läpikiinnityksiä kuten ruuveja, ei mahdollisia vuotokohtia synny. Konesaumakatto tehdään aina käsityönä suoraan kohteeseen, mikä yhdistettynä saumaustekniikkaan mahdollistaa moninaisemmat muodot kattoon ilman ylimääräisiä vuotoriskejä. 

Materiaalitakuu on 25 vuotta ja asennukselle Kukkopelti antaa 5 vuoden takuun. 

Konesaumakatto on tyylikäs kattoratkaisu, ja se nostaa kiinteistön arvoa.

Profiilipeltikatto

Profiilipeltikatto on yleisnimitys muotoillusta kattopellistä tehdystä peltikatosta. Tämä tarkoittaa käytännössä tiilikuvioitua- tai uraprofiilipeltikattoa. 

Profiilipeltikatto on kustannuksiltaan edullisempi verrattuna konesaumakattoon, sillä sen asentaminen on usein huomattavasti nopeampaa.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattoturvatuotteet

Kukkopelti Oy:ltä saat kaikki kattoturvatuotteet asennettuna kaikille kattotyypeille. Valikoimassamme on Nescon kotimaiset kattoturvatuotteet, kuten nousutikkaat, lapetikkaat, lumiesteet ym. Teemme myös Nescon standardien mukaisia tarkistuksia olemassa oleviin kattoturvatuotteisiin, jotka suositellaan tehtävän vuosittain. Tuotteet on saatavissa kaikissa väreissä.

Kattoturvatuotteet sisältyvät useimmiten kattoremonttitarjoukseen, mutta tuotteet on mahdollista tilata myös erikseen.

profiilipeltikatto

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmät asennettuna. Käytämme Nescon kotimaisia sadevesijärjestelmätuotteita. Kourut valmistetaan suoraan kohteeseen lappeen mittaan, jolloin kouruista saadaan saumattomia. Kourut voidaan tehdä joko kantikkaaksi tai puolipyöreäksi ja valittavissa on käytännössä kaikki värivaihtoehdot.

Myös erikoisemmat kourumallit, kuten pystykourut ja peltisepänkourut konesaumakattoihin onnistuvat.

Julkisivupellitykset ja listoitukset

Kukkopelti Oy on erikoistunut metallijulkisivujen uudistamiseen ja remontoimiseen. Pitkä kokemus julkisivuremonteista ja peltitöistä mahdollistavat sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysymisen, ja takaa ensiluokkaisen lopputuloksen. Palvelut tehdään avaimet käteen paketilla, eli tarjoukseen sisältyy ilman erillistä pyyntöä kaikki urakkaan sisältyvät työt ja kalustot. Valmistamme elementit omalla hallillamme mittojen mukaan.

Julkisivupellitykset

Toteutamme julkisivupellityksiä aina suurista halleista ja rakennuksista pienempiin yksittäisiin elementteihin, kuten ilmanvaihtokeskuksiin. Teemme profiilipellityksiä ja kasettipellityksiä, jossa seinä rakennetaan eri kokoisista sisäänpäin saumatuista peltielementeistä.

Julkisivupellitys on esteettinen, helppohoitoinen ja ennen kaikkea kestävä  ratkaisu. 

julkisivupellitys

Listoitukset

  • RST-listoitukset
  • ikkunapenkit
  • teollisuuskeittiöt RST-pinnoituksella
  • piipunpellitykset mittatilaustyönä

Myös muut pienmetallityöt onnistuvat hitsaus mukaan lukien. 

 

piipunpellitys

Kalusto

Kalustollamme pystymme hoitamaan kaikki peltityöt pienistä listoituksista laajempiin kattoremontteihin. 450 neliöinen hallitila Toivakassa kanttikoneineen, leikkureineen ja särmäreineen mahdollistaa myös mittatilaustöiden toimittamisen nopeasti ja luotettavasti. Rivikone, jolla tuotetaan konesaumakattoa, voidaan ajaa suoraan työmaalle, jossa katto saadaan valmistettua suoraan kohteeseen. Käytössämme on myös 29,5 metrin puomilla varustettu nosturiauto, joka mahdollistaa myös korkeiden kohteiden urakoinnin omalla kalustolla. 

Tavallisimmat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja niiden tarvikkeet löytyvät suoraan varastostamme, joten toimitusajat ovat nopeat eivätkä viivästytä urakan valmistumista.

kattonosturi